Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bolakker in Haaren 5076 JB

Bolakker

5076 JB Haaren
Koopsom € 215.888,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

Buitenkans! Een vrijstaande woning bouwen in Haaren op een perceel van 584m². Deze bouwkavel is gelegen op de Bolakker aan de kant van de Tempeliersweg (nieuwbouwplan Wijngaarden 3 inmiddels gerealiseerd), bouw hier uw droomvilla! 

De koopsom is inclusief 21% BTW en exclusief kosten van onder andere de notariskosten, kadasterkosten en
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Buitenkans! Een vrijstaande woning bouwen in Haaren op een perceel van 584m². Deze bouwkavel is gelegen op de Bolakker aan de kant van de Tempeliersweg (nieuwbouwplan Wijngaarden 3 inmiddels gerealiseerd), bouw hier uw droomvilla! 

De koopsom is inclusief 21% BTW en exclusief kosten van onder andere de notariskosten, kadasterkosten en kadastrale inmeting. Omdat de gemeente zogenaamde ‘bouwrijpe’ grond levert betaalt de koper wel BTW, maar geen overdrachtsbelasting. Tevens zijn de algemene verkoopvoorwaarden onroerende zaken gemeente Haaren versie januari 2017, van toepassing. Deze kunt u opvragen/ inzien bij Beekhuizen Makelaardij.

Het perceel is gelegen aan de rand van het dorp en heeft een vrijuitzicht aan twee zijden. De kavel is daar omsloten door weide. Lopend de natuur in en fietsend kunt u de boodschappen doen, alles is hier binnen handbereik. 

Bestemmingsplan:

Ter plaatse geldt het bestemmingsplan De Bolakker ongenummerd, de bouwkavel heeft de bestemming “wonen”. Het bestemmingsplan is verkrijgbaar via Beekhuizen Makelaardij en tevens op internet te raadplegen op de website van de gemeente Haaren.
 
Enkele van belang zijnde voorschriften zijn hieronder weergegeven:

Hoofdgebouwen voldoen aan de volgende kenmerken: 
• gebouwd binnen het bouwvlak; 
• diepte bouwvlak 20 meter;
• de afstand tot de zijdelingse perceelgrenzen is aan twee zijden 3 m; 
• 3 meter van de voorste perceelgrens;
• maximale bebouwingsbreedte van ruim 10 m;
• de goothoogte bedraagt maximaal 7 m; 
• de bouwhoogte bedraagt maximaal 10 m; 

Aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen:
• Aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen mogen binnen en buiten het bouwvlak worden gebouwd en voldoen aan de volgende kenmerken: 
•gebouwd op het zij- en achtererf en minimaal 3 m achter (het verlengde van) de voorgevel van het hoofdgebouw; 
•de gezamenlijke oppervlakte voor zover gebouwd buiten het bouwvlak bedraagt per hoofdgebouw 100 m² voor percelen groter dan 500 m². 
• mits het bebouwingspercentage van het bouwperceel maximaal 50% is; 
• de goothoogte bedraagt maximaal 3,25 m; 
• de bouwhoogte bedraagt maximaal de bouwhoogte van het hoofdgebouw - 2 m, waarbij geldt dat de bouwhoogte in ieder geval 3 m mag bedragen en maximaal 5,5 m. 

Deze informatie is met zorg samengesteld, doch Beekhuizen Makelaardij aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Is uw interesse ook gewekt en wilt u uw bouwmogelijkheden bespreken? Dan kunt u te allen tijde contact met ons kantoor opnemen om een afspraak te maken. 

Wonen in Haaren!
Haaren staat ook bekend als ‘de tuin van Brabant’.
Een gemoedelijk en actief dorp centraal gelegen ten opzichte van de steden ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Met de natuur (duinen, bossen en vennen) op loop-en fietsafstand. Haaren beschikt over goede voorzieningen zoals: 2 basisscholen, sportverenigingen en diverse winkels. 
Kortom een plaats waar het heerlijk wonen is.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 215.888,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 584 m² Kadasteroppervlakte 584 m² Kadastrale gegevens Gemeente Haaren Sectie E Perceelnummer 5731 Oppervlakte 584 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Bolakker, 5076 JB Haaren

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.