Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Sterrennacht in Helvoirt 5268 JA

Sterrennacht

5268 JA Helvoirt
Koopsom € 399.500,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

In uitbreidingswijk Den Hoek in Helvoirt wordt 'Het Korenveld' gebouwd. In het project komen drie luxe bungalows met een (zolder-)verdieping. De huizen hebben op de begane grond een ruime woonkamer, een aparte keukenruimte aan de tuin en een slaapkamer en een badkamer. Ze hebben een ruime garage die ook als extra kamer benut kan worden....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 120 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

In uitbreidingswijk Den Hoek in Helvoirt wordt 'Het Korenveld' gebouwd. In het project komen drie luxe bungalows met een (zolder-)verdieping. De huizen hebben op de begane grond een ruime woonkamer, een aparte keukenruimte aan de tuin en een slaapkamer en een badkamer. Ze hebben een ruime garage die ook als extra kamer benut kan worden.
Met een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Deze kan als hobbyruimte gebruikt worden, maar ook geschikt gemaakt worden als extra kamer(s). De percelen zijn ongeveer 300 m2 groot.


Bungalow 1: vrijstaand geschakeld - onder optie

Bungalow 2: 2/1 kapwoning - onder optie

Bungalow 3: 2/1 kapwoning - onder optie

 

Energieneutraal:
De woning is –bij normaal gebruiken bij normaal weer -in staat om op jaarbasis de energie op te wekken die nodig is voor de installaties die volgens deze technische omschrijving bij oplevering in de woning aanwezig zijn.Het gaat dan om met name om ruimteverwarming, de verhitting van tapwater, de stroom voor mechanische ventilatie van de woning en de plafondverlichting. Wanneer een woning deze prestaties levert wordt dit wel aangeduid met de term ’energieneutraal’.

In grote lijnen geldt dat de opwekking van de stroom voor apparaten die uzelf in de woning aanbrengt (alles wat u in het stopcontact steekt, inclusief vaste keukenapparatuur) niet is inbegrepen bij de koop van de woning. De ondernemer kan u een aanbieding doen voor het plaatsen van extra zonnepanelen, indien hiervoor nog geschikt dakoppervlak beschikbaar is. Met de extra stroomopwekking kunt u uw huis bijvoorbeeld ‘nul-op-de-meter’ maken: u wekt op jaarbasis net zo veel energie op als u in de woning verbruikt.Den Hoek ligt aan de noordzijde van Helvoirt, dicht tegen het buitengebied. Van daaruit kunt u fietsen naar de Drunense Duinen, de Oisterwijkse Vennen of de bossen rondom De IJzeren Man in Vught. Of u wandelt van huis uit door de weilanden en paden, naar bijvoorbeeld kasteel Zwijnsbergen.
Via de N65 bent u per auto in 15 minuten in Tilburg of Den Bosch. Hartje Eindhoven bereikt u in een half uur.

Wie kiest voor Helvoirt, kiest voor wonen in een dorp met veel voorzieningen. Vanuit de wijk fietst u in 5 minuten naar het centrum. Met de bus bereikt u snel en gemakkelijk de nabije steden Den Bosch en Tilburg.
Helvoirt heeft bijna 5.000 inwoners. Het dorp heeft veel faciliteiten op het gebied van sport, gezondheid, winkels, onderwijs, kinderopvang en recreatie.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 399.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Kenmerken Semi-bungalow Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 120 m² Inhoud 485 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Vloerverwarming geheel en warmtepomp Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 144 m² (12.0 m bij 12.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidwest Achterom Ja Kwaliteit tuin Aan te leggen Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte
Route van naar Sterrennacht, 5268 JA Helvoirt

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.