Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Torenstraat 23 in Helvoirt 5268 AR

Torenstraat 23

5268 AR Helvoirt
Vraagprijs € 349.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Bouw uw eigen droomwoning!
Op een markante locatie in de oude dorpskern van Helvoirt gelegen vrijstaand woonhuis op een kavel van maar liefst 857m². De woning is aan de voorzijde op het perceel gesitueerd, waardoor er een fantastische ruimte aan de achterzijde van de woning is ontstaan. Aan de linker zijkant van de woning is voldoende ruimte voor de oprit
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Bouw uw eigen droomwoning!
Op een markante locatie in de oude dorpskern van Helvoirt gelegen vrijstaand woonhuis op een kavel van maar liefst 857m². De woning is aan de voorzijde op het perceel gesitueerd, waardoor er een fantastische ruimte aan de achterzijde van de woning is ontstaan. Aan de linker zijkant van de woning is voldoende ruimte voor de oprit en achterom. Het karakter van deze woning wordt nog versterkt door de mansarde kap ofwel Franse kap.

Bij deze woning is het mogelijk om uw eigen wensen helemaal door te voeren en om toekomstgericht te verbouwen. Ook het realiseren van nieuwbouw op deze diepe kavel biedt kansen. Zodat u uiteindelijk fantastisch kunt gaan wonen aan de fraaie Torenstraat. 

Voor het realiseren van nieuwbouw of verbouwing gelden de regels van het geldende bestemmingsplan. Zie hiervoor de website van de gemeente Haaren of neem contact op met Beekhuizen Makelaardij.


 
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 349.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 857 m² Kadasteroppervlakte 857 m² Kadastrale gegevens Gemeente Helvoirt Sectie E Perceelnummer 514 Oppervlakte 857 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Torenstraat 23, 5268 AR Helvoirt

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring