Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Loverensestraat 11 280 in Cromvoirt 5266 AM

Loverensestraat 11 280

5266 AM Cromvoirt
Vraagprijs € 229.000,- k.k.

Omschrijving

Nieuwe verlaagde vraagprijs! 
Aan de buitenrand op een van de mooiste locaties van de TopParken Residence de Leuvert in Cromvoirt (NBr), is deze 6 persoons recreatiebungalow gelegen. Met eigen parkeerplaatsen bij de woning en vrij uitzicht over de achtergelegen weilanden! Een beschutte ligging en veel privacy
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 66 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Nieuwe verlaagde vraagprijs! 
Aan de buitenrand op een van de mooiste locaties van de TopParken Residence de Leuvert in Cromvoirt (NBr), is deze 6 persoons recreatiebungalow gelegen. Met eigen parkeerplaatsen bij de woning en vrij uitzicht over de achtergelegen weilanden! Een beschutte ligging en veel privacy zorgen voor een ultiem vakantiegevoel, u komt hier tot rust.

De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en twee sets openslaande tuindeuren. In de woonkamer is een pelletkachel aanwezig en een airco unit die ook, zo nodig, extra kan verwarmen.

De keurig afgewerkte en moderne woning heeft 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. De vloer is afgewerkt met laminaat en de muren zijn voorzien van stucwerk. Een hellend plafond in combinatie met de grote raampartijen maakt dat deze woning zowel ruimtelijk als gezellig en knus aanvoelt. 

De open keuken is uitgerust met een royaal keukenmeubel en de volgende inbouwapparatuur; te weten een vaatwasser, een 5 pits gaskookplaat, een koelkast met vriesvak, een rvs afzuigkap, een combioven en een mengkraan met spoelbak.

De drie slaapkamers zijn naar behoefte te voorzien van (stapel)bedden en hebben allen een vaste kast. 

Bij de entree is een berging aanwezig met aansluiting voor de wasmachine en de droger. Daarnaast is nog ruimte voor berging van bijvoorbeeld de fiets.
De bungalow wordt omringd door de tuin, welke op het zuid/westen is gelegen, waardoor er optimaal van het buitenleven geprofiteerd kan worden. In de tuin is een houten plateau aanwezig waardoor er een directe toegang tot de achtergelegen stroom is. 

Kenmerken:
- Bouwjaar: 2019, eerste eigenaar
- Volledig geïsoleerd
- Woonoppervlakte: 66m2
- Perceel oppervlakte: 252m2 eigen grond met circa 226m2 in bruikleen.
- Woonkamer met open keuken
- Airco in de woonkamer
- 3 slaapkamers
- 1 badkamer, 2 toiletten
- Permanente bewoning is niet toegestaan
- Aanvaarding in overleg/op korte termijn mogelijk

Wanneer u een vakantiehuis koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u het vakantiehuis zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage. Ook heeft het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur diverse fiscale voordelen. Via een digitaal portaal kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. Kortom, een prachtige investering met mooi rendement om volledig of deel te verhuren, of voor volledig eigen gebruik
 
Over Résidence de Leuvert.
 
Op loopafstand van het vakantiepark ligt De IJzeren Man, een recreatieplas voor jong en oud; van een frisse duik in het water, een wandeling rondom het gebied tot een bezoek aan het strand, het klimbos of een van de hoogwaardige horecagelegenheden zoals o.a. de beachclub. Ook liefhebbers van de paardensport of golfsport kunnen in deze omgeving volop terecht. Zo zijn er diverse paardenmaneges en pensionstallen in nabijheid gelegen, alsmede het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Dit unieke natuurgebied is een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. Golfbaan Bernadus in Cromvoirt is een unieke 18-holes golfbaan in hartje Brabant - waar onder andere het Dutch Open wordt gespeeld - en is ontworpen als een uitdagende baan voor elk niveau.
Vanaf Résidence de Leuvert ontdekt u de unieke natuurgebieden met de auto, fiets of te voet. En tot slot: De Efteling is op 20 minuten gelegen en vergeet vooral niet Den Bosch te ontdekken!




 
 
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 229.000,- kosten koper Prijs per m² € 3.469,70 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Bestaande bouw Recreatiewoning Ja Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor minder validen Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 66 m² Perceeloppervlakte 252 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 184 m³ Indeling Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Douche, Wastafelmeubel, Toilet Aantal woonlagen 1 woonlaag Voorzieningen Airconditioning Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel uit 2019, eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra en voorzien van water Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 2 Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Vught Sectie I Perceelnummer 1625 Oppervlakte 252 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Loverensestraat 11 280, 5266 AM Cromvoirt

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring