Mijn favorieten

Verkoopbegeleiding

Verkoopbegeleiding – vraag het de vrouw des huizes

Uw woning verkopen is een belangrijke stap in uw leven.

 

“Wat is mijn woning waard en hoe zorg ik dat ik hem zo goed mogelijk verkoop?”

 

Een succesvolle verkoop is een combinatie van de juiste expertise van de markt, een perfecte presentatie en doeltreffende promotie.

Beekhuizen Makelaardij heeft alles in huis om van de verkoop van uw woning een succes te maken.
Allereerst geven we, op basis van onze kennis en ervaring op de lokale woningmarkt,  reëel advies over de vraagprijs.
Vervolgens gaan we met een professionele styliste en woningfotograaf aan de slag om uw woning zo mooi mogelijk uit de verf te laten komen. Het geheel maken we af met pakkende teksten en een mooie full colour brochure.

U krijgt maar één kans op een eerste indruk. Om met een optimale presentatie van de woning op te vallen tussen al het woningaanbod is een effectieve promotie onmisbaar. Wij zorgen er via Funda, andere relevante (woon)websites, social media en mailingen voor dat uw woning onder de aandacht komt bij de doelgroep van uw woning. Ook benaderen wij ons netwerk met actieve woningzoekenden.

Vervolgens verzorgen wij de bezichtigingen met enthousiasme, ook in de avonduren en het weekend, met  kandidaat-kopers. Na elke bezichtiging kunt u een terugkoppeling verwachten. Wij vinden het belangrijk om 24/7 bereikbaar te zijn en om u van alle ontwikkelingen rondom de verkoop op de hoogte te houden.

Uiteraard helpen wij ook met het afronden van de verkoop en de nazorg ervan.

 

Beekhuizen makelaardij ontzorgt!